Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@16:54:48 GMT

طرز استفاده صحیح از کرم ضد آفتاب در فصل سرما

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۹۲۹۹

طرز استفاده صحیح از کرم ضد آفتاب در فصل سرما

به گزارش صدای ایران از باشگاه خبرنگاران، هدی عین اللهی درباره خصوصیات یک کرم ضد آفتاب خوب و روش مصرف آن در زمستان اظهار کرد: نور آفتاب کمک خواهد کرد که بدن ویتامین D بسازد زیرا این ویتانین برای بدن بسیار ضرورت دارد، اما نور آفتاب و سرمای بیش از اندازه می توانند خطرناک باشند. اشعه‌های فرابنفش خورشید یا UV در ۳ طول موج فرستاده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

UVA ،UVB و UVC. امواج UVC از لایه اتمسفر زمین عبور نمی‌کنند پس ما باید فقط مراقب امواج UVA و UVB باشیم. امواج UVA رابطه مستقیم با پیری پوست دارد و دلیل عمده پیری پوست است.

عین اللهی بیان کرد: امواج UVB موجود در اشعه‌های خورشید، دلیل آفتاب سوختگی و همینطور ایجاد نوعی سرطان پوست می‌شود. یک کرم ضدآفتاب با میزان SPF مناسب می‌تواند از پوست در برابر این اشعه محافظت کند و کمک خواهد کرد که بدون این که پوستتان آسیب ببیند از نور آفتاب استفاده بهینه کنید.

وی در ادامه افزود: کسانی که تنها از کرم ضد آفتاب برای محافظت در برابر نور خورشید و سرما استفاده می‌کنند، بیشتر دچار سوختگی می‌شوند تا کسانی که در سایه و خانه می‌‌مانند. این افراد معمولا از عینک و لباس آستین بلند استفاده می‌کنند. به همین دلیل در سفر و روزهای آفتابی و خنک سعی کنید از ایستادن زیر آفتاب و ماندن در سرمای شدید خودداری کنید. همچنین لباس مناسب بپوشید. سرما و نور خورشید می توانند به هر طریقی به پوست فرد آسیب وارد کنند.

این متخصص پوست و مو تاکید کرد: همیشه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از بیرون رفتن از خانه، پوستتان را به ضد آفتاب آغشته کنید. اگر می‌خواهید بدانید هر روز چقدر ضد آفتاب باید استفاده کرد، ملاک این است که به اندازه یک قاشق چای‌خوری برای هر عضو یا قسمتی از بدن استفاده کنید؛ یعنی یک قاشق چای‌خوری از لوسیون ضد آفتاب برای صورت و گردن، یک قاشق چای‌خوری برای هر بازو و برای هر ران پا، هر ساعد دست، هر ساق پا و همچنین برای قسمت سینه و شکم و پشت و پشت گردن هم یک قاشق چایخوری از کرم ضدآفتاب کافی خواهد بود. اما برای اسپری ضد آفتاب، باید به اندازه‌ای استفاده کنید تا بتوانید به خوبی با دست آن را پخش کنید. از هر نوع اسپری ضد آفتابی که استفاده می‌کنید باید بعد از هر ۲ ساعت آن را تمدید کنید.

وی گفت: بسیاری از افراد به بهانه چرب بودن کرم‌های ضد آفتاب و ابتلا به آکنه در اثر استفاده از آنها، دور این محصولات را خط می‌کشند و سلامت پوست‌شان را به خطر می‌اندازند، این در حالی است که چنین افرادی می‌توانند بدون دغدغه از محصولات فاقد چربی استفاده کنند. بهتر است قبل از انتخاب ضدآفتاب با متخصص پوست درمورد نوع پوست خود مشورت کنید.

عین اللهی درباره تفاوت کرم های رنگی با ساده بیان کرد: برخی از افراد هم هستند که علاقه‌ای به استفاده از ضد آفتاب‌های بی‌رنگ ندارند و به‌همین دلیل هم به‌طور کلی دور مصرف تمام آنها را خط می‌کشند. از طرف دیگر، چنین افرادی معتقدند که کرم‌های ضد آفتاب رنگی، همان کرم‌پودرهایی هستند که نمی‌توانند اثر محافظتی چندانی در برابر نور آفتاب داشته باشند. بهتر است بدانید که قدرت اثر ضد آفتاب‌های رنگی و ساده، هیچ تفاوتی با هم ندارد و این رنگدانه‌ها، تنها برای جلب نظر مشتری و زیباتر جلوه داده شدن پوست به برخی از کرم‌های ضد آفتاب اضافه می‌شوند، قدرت اثر ضد آفتاب‌های رنگی و ساده، هیچ تفاوتی با هم ندارد به شرط اینکه ضدآفتاب استاندارد و مناسب پوست شما باشد.

وی متذکر شد: اگر دارای پوست حساسی هستید، ممکن است با استفاده از ضد آفتاب‌های رنگی یا معطر دچار التهاب و تشدید حساسیت پوستی‌تان شوید. از این رو، توصیه می‌شود که در صورت بروز علائم حساسیت مانند قرمزی، خارش یا التهاب در اثر استفاده از یک ضد آفتاب جدید، حتما مصرف آن را قطع کنید و پزشک خود را در جریان بگذارید. البته افراد باید از ضد آفتاب در آب و هوای سرد هم استفاده کنند، زیرا دچار سوختگی خواهند شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کرم ضد آفتاب صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟

محمدعلی قدیری، کارشناس انرژی در خصوص اقداماتی که دولت سیزدهم و وزارت نفت در خصوص افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی به اجرا گذاشته اند، به خبرنگار قدس تصریح کرد: دیپلماسی انرژی یکی از نقاط قوت کشور ما محسوب می شود. وابسته کردن کشورهای همسایه به لحاظ انرژی به خودمان، از ابعاد مختلفی برایمان نفع دارد.

وی ادامه داد: افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی و به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه باعث بالا رفتن سطح درآمدهای ارزی کشورها، وابستگی دیگران به ما و تقویت جایگاه مان در منطقه می شود. از آنجائیکه گاز خاصیت تحریم پذیری کمتری دارد، گسترش روابط گازی کشور با همسایگان می تواند بسیار موثر باشد.

استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور  برایمان مزیت بالایی دارد

این کارشناس انرژی توضیح داد: افزایش تعاملات در منطقه در حوزه گازی به درستی در دستور کار قرار گرفته است. از آنجائیکه ما خودمان با موضوع ناترازی گاز روبرو هستیم، دولت باید به فکر واردات گاز نیز باشد. گفته می شود که خط لوله گازی ایران و ترکمنستان از ظرفیت 40 میلیون متر مکعبی در روز برخوردار است. باید گزینه های جذابی پیش روی عشق آباد قرار دهیم که به جای صادرات گاز به چین، بخشی از آن را در حد ظرفیت خط لوله موجود در اختیار ما قرار دهد.

قدیری گفت: استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور و همچنین ارائه این گاز به نیروگاه ها و جلوگیری از سوزاندن گازوئیل برایمان مزیت بالایی دارد.

دریافت نفت کوره به جای وجوهات صادرات گاز به عراق روشی است که باید ادامه پیدا کند

وی ادامه داد: در ارتباط با عراق نیز سیاست های خوبی در زمینه انرژی به اجرا گذاشته شد. به ویژه دریافت نفت کوره به جای وجوهات مربوط به صادرات گاز به این کشور روش مناسبی است که باید ادامه پیدا کند. این ماده کاملاً نقد شونده است و قابل تحریم نیست. به طور کلی، تهاتر چاره اندیشی مناسبی است که در دستور کار قرار دادیم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: دیپلماسی انرژی دولت فعلی نسبت به دولت قبل بهبود یافته است. به ویژه اقداماتی که در ارتباط با ترکیه، عراق، پاکستان و ترکمنستان به منظور گسترش روابط در حوزه انرژی انجام داده ایم، قابل قبول است. اما این حد از اقدامات هنوز کافی نیست و نیاز است بر فعالیت های خودمان در این حوزه ها اضافه کنیم.

گفتنی است، وزارت نفت طی سال های اخیر و به ویژه بعد از اعمال تحریم های همه جانبه علیه صنایع نفت و گاز کشور، نقش مهم و موثری در حوزه خنثی سازی تحریم ها برعهده داشته است. افزایش تعاملات با کشورهای همسایه و رایزنی برای برقراری روابط گسترده تر در حوزه انرژی نیز از جمله راهکارهای پیش رو برای بی اثر کردن تحریم هاست.

دولت فعلی به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات و امید داشتن به رفع تحریم ها، درصدد خنثی سازی تحریم ها برآمد. در این راستا، سیاست هایی به اجرا گذاشته شد. استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور، توسعه زنجیره ارزش محصولات، عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و صدور خدمات فنی و مهندسی از جمله این سیاست ها هستند.

در ادامه سیاست های اعمالی به منظور خنثی سازی تحریم ها، وزارت نفت دیپلماسی فعال انرژی را در پیش گرفته است. در این چارچوب، افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در دستور کار قرار دارد.به زعم کارشناسان، افزایش روابط با کشورهای همسایه نه تنها به لحاظ اقتصادی برای طرف های درگیر رابطه سودمند است، بلکه به لحاظ تأمین امنیت منطقه نیز به نفع تمامی کشورهای منطقه است. از سوی دیگر، وابسته کردن کشورهای دیگر به خودمان، در راستای تأمین منافع ملی ماست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • عزت و اقتدار یک کشور در گرو هدایت صحیح نوجوانان وجوانان است
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان