Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-04@13:18:32 GMT

باورهای غلط در مورد کرم‌های ضد آفتاب

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۴۷۲۱۴

باورهای غلط در مورد کرم‌های ضد آفتاب

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از مدیکال‌اکسپرس، با وجود اینکه کرم‌های ضدآفتاب از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کنند، افراد بسیاری به دلیل باورهای غلط‌شان، از این نوع کرم دوری می‌کنند. از این باورها باید به موارد زیر اشاره کرد:

باور غلط ۱: آن برای استخوان‌ها مضر است

این افراد معتقدند که کرم ضدآفتاب موجب کمبود ویتامین D که برای سلامت استخوان‌ها مهم است، می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع پوست برای تولید این ویتامین به نور ماوراء‌بنفش خورشید نیاز دارد. اما محققان می‌گویند، برای تولید ویتامین D، فقط به یک سوم نوری که باعث آفتاب‌سوختگی می‌شود، نیاز است.

باور غلط۲: مواد کرم‌های ضدآفتاب سمی است

 بررسی‌ها نشان داده که برخی از مواد کرم‌های ضدآفتاب وضعیت هورمونی بدن را به‌هم می‌ریزند. اما کارشناسان می‌گویند، مقدار این مواد در این کرم‌ها بسیار کم و بی‌ضرر است. اما اگر هنوز هم نگران هستید، می‌توانید از ضدآفتاب‌های حاوی اکسید روی یا دی‌اکسید تیتانیوم استفاده کنید.

باور غلط۳: اگر ژن ابتلا به سرطان پوست را داشته باشیم، استفاده از کرم ضدآفتاب بی‌فایده است

نمی‌توان منکر نقش ژن در ابتلا به سرطان پوست شد، اما فراموش نکنید که کرم ضدآفتاب می‌تواند از خطر ابتلا تا حد بسیاری بکاهد.

باور غلط۴: من میانسال هستم و برای من دیر شده است

درست است که آفتاب‌سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست یا سرطان سلول‌های پایه‌ای را افزایش می‌دهد. اما ابتلا به نوعی سرطان پوست به نام سرطان سلولی سنگفرشی در طول سال‌ها و با قرار گرفتن در معرض نور خورشید ایجاد می‌شود. بنابراین با استفاده از کرم‌های ضدآفتاب می‌توان جلوی آن دسته از جراحت‌های پوستی ناشی از آفتاب‌سوختگی را گرفت و از سرطانی شدن آنها پیشگیری کرد.

مترجم: نادیا زکالوند

منبع:

https://medicalxpress.com/news/۲۰۲۰-۰۱-and-a-half-myths-sunscreen-theyre-wrong.html

۲۳۵۲۳۲

کد خبر 1340374

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: لوازم آرایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد