Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  با توجه به این‌که پوست کودکان از پوست بزرگ سالان بسیار حساس‌تر است، باید مراقبت‌های بیشتری همراه با اطلاعات کاربردی صورت بگیرد. از این رو باور‌های نادرستی هم درباره مصرف ضد آفتاب برای کودکان وجود دارد که در این مطلب قصد داریم این باور‌ها را توضیح دهیم؛ همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کودکان نیازی به ضدآفتاب ندارند چراکه پوست‌شان دایم در حال بازسازی است
سوختگی پوست کودکان بر اثر آفتاب، آسیب‌های جدی به پوست آن‌ها می‌زند که گاهی تا بزرگ سالی هم درمان نمی‌شود. اگر از کودکی به پوست فرزندان مان توجه کنیم، در بزرگ سالی پوستی سالم خواهند داشت.

بیشتر بخوانید

فیزیکی یا شیمیایی؛ بهترین ضد آفتاب کدام است؟


پوست کودک با SPF بالا در امان است
این موضوع یکی دیگر از باور‌های نادرست است. SPF یک نشانگر زمان است یعنی بعد از استفاده از کرم ضد آفتاب با درصد SPF معلوم کودک ما چه مدتی می‌تواند در برابر آفتاب باشد. به عنوان مثال اگریک کرم ضد آفتاب با SPF۱۰ روی پوست کودک بمالید، او حدود ۵۰ دقیقه می‌تواند در برابر آفتاب بماند و بعد از آن احتمال آفتاب سوختگی وجود دارد. موضوع مهم‌تر این است که بدانید استفاده از کرم ضد آفتاب به معنای ماندن زیر آفتاب تند تابستان آن هم به مدت طولانی نیست. یادتان باشد کرمی که استفاده می‌کنید باید دستکم ۳۰ SPF داشته باشد و هر دو ساعت یک‌بار تجدید شود.

میزان محافظتی که از پوست کودک می‌کنم، دقیقا معادل SPF نوشته شده روی کرم است
مقدار محافظت از پوست کودک بستگی به حجم کرمی دارد که شما به پوست می‌زنید؛ اگر به اندازه لازم کرم را به صورت کودک نمالید، نتیجه دلخواه حاصل نمی‌شود. ممکن است روی کرم نوشته شده باشد۳۰ SPF، اما اگر کرم را به اندازه لازم استفاده نکنید، این مقدار محافظت به دست نمی‌آید و ممکن است شما معادل یک کرم ضد آفتاب با ۲۰ SPF یا ۱۰ پوست فرزندتان را در مقابل آفتاب ایمن کرده باشید. یک راه خوب برای پی بردن به این‌که ضد آفتاب را به میزان کافی روی پوست زده‌اید یا نه، آن است که وقتی مقدار دیگری ضد آفتاب روی پوست می‌مالید، آن را جذب نمی‌کند.
ضد آفتاب خودمان برای کودک خوب است.

چون پوست کودکان حساس و نازک است، باید محصولاتی کاملا ایمن استفاده کنند و کرم ضد آفتابی که برای‌شان استفاده می‌شود، باید خصوصیاتی داشته باشد که در بزرگ سالان الزامی نیست. مثلا کرم ضد آفتاب کودک حتما باید هایپوآلرژنیک باشد یعنی این‌که عاری از مواد آلرژی‌زا باشد. بهتر است ضد آفتاب کودک بدون اسانس باشد، زیرا اسانس‌ها اغلب حساسیت زا هستند.

در روز‌های ابری نیازی به ضد آفتاب زدن برای کودک نیست
بیش از ۸۰ درصد اشعه UV خورشید در روز‌های ابری به زمین می‌تابد و مانند روز‌های آفتابی باید از پوست کودک محافظت کامل با ضدآفتاب داشته باشیم.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرم ضد آفتاب ضد آفتاب کودکان کرم ضد آفتاب پوست کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۶۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟

نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند. ماست یک راه مفید برای اطمینان از دریافت برخی از مواد مغذی مورد نیاز کودک شما است و تطبیق پذیری آن باعث می‌شود که زمینه مناسبی برای معرفی میوه‌ها و سبزیجاتی باشد که برای تمام عمر از آنها لذت خواهند برد.

ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود. ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذا‌های دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید. 

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قند‌های افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

 افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟