Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خراسان، با توجه به این‌که پوست کودکان از پوست بزرگ سالان بسیار حساس‌تر است، باید مراقبت‌های بیشتری همراه با اطلاعات کاربردی صورت بگیرد. از این رو باور‌های نادرستی هم درباره مصرف ضد آفتاب برای کودکان وجود دارد که در این مطلب قصد داریم این باور‌ها را توضیح دهیم؛ همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کودکان نیازی به ضدآفتاب ندارند چراکه پوست‌شان دایم در حال بازسازی است
سوختگی پوست کودکان بر اثر آفتاب، آسیب‌های جدی به پوست آن‌ها می‌زند که گاهی تا بزرگ سالی هم درمان نمی‌شود. اگر از کودکی به پوست فرزندان مان توجه کنیم، در بزرگ سالی پوستی سالم خواهند داشت.

پوست کودک با SPF بالا در امان است
این موضوع یکی دیگر از باور‌های نادرست است. SPF یک نشانگر زمان است یعنی بعد از استفاده از کرم ضد آفتاب با درصد SPF معلوم کودک ما چه مدتی می‌تواند در برابر آفتاب باشد. به عنوان مثال اگریک کرم ضد آفتاب با SPF۱۰ روی پوست کودک بمالید، او حدود ۵۰ دقیقه می‌تواند در برابر آفتاب بماند و بعد از آن احتمال آفتاب سوختگی وجود دارد. موضوع مهم‌تر این است که بدانید استفاده از کرم ضد آفتاب به معنای ماندن زیر آفتاب تند تابستان آن هم به مدت طولانی نیست. یادتان باشد کرمی که استفاده می‌کنید باید دستکم ۳۰ SPF داشته باشد و هر دو ساعت یک‌بار تجدید شود.

میزان محافظتی که از پوست کودک می‌کنم، دقیقا معادل SPF نوشته شده روی کرم است
مقدار محافظت از پوست کودک بستگی به حجم کرمی دارد که شما به پوست می‌زنید؛ اگر به اندازه لازم کرم را به صورت کودک نمالید، نتیجه دلخواه حاصل نمی‌شود. ممکن است روی کرم نوشته شده باشد۳۰ SPF، اما اگر کرم را به اندازه لازم استفاده نکنید، این مقدار محافظت به دست نمی‌آید و ممکن است شما معادل یک کرم ضد آفتاب با ۲۰ SPF یا ۱۰ پوست فرزندتان را در مقابل آفتاب ایمن کرده باشید. یک راه خوب برای پی بردن به این‌که ضد آفتاب را به میزان کافی روی پوست زده‌اید یا نه، آن است که وقتی مقدار دیگری ضد آفتاب روی پوست می‌مالید، آن را جذب نمی‌کند.
ضد آفتاب خودمان برای کودک خوب است.

چون پوست کودکان حساس و نازک است، باید محصولاتی کاملا ایمن استفاده کنند و کرم ضد آفتابی که برای‌شان استفاده می‌شود، باید خصوصیاتی داشته باشد که در بزرگ سالان الزامی نیست. مثلا کرم ضد آفتاب کودک حتما باید هایپوآلرژنیک باشد یعنی این‌که عاری از مواد آلرژی‌زا باشد. بهتر است ضد آفتاب کودک بدون اسانس باشد، زیرا اسانس‌ها اغلب حساسیت زا هستند.

در روز‌های ابری نیازی به ضد آفتاب زدن برای کودک نیست
بیش از ۸۰ درصد اشعه UV خورشید در روز‌های ابری به زمین می‌تابد و مانند روز‌های آفتابی باید از پوست کودک محافظت کامل با ضدآفتاب داشته باشیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زندگی کودک آفتاب ضد آفتاب کرم ضد آفتاب پوست کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۶۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود گفت: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

سید مهدی سیدین نیا افزود:  برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه ها‌ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

او گفت:: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

 این دوره‌ها مطابقش شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند