Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه آلاباما واقع در بیرمنگهام آمریکا دریافتند انگور قادر است از پوست انسان در برابر پرتوهای ماوراء‌بنفش نور خورشید محافظت کند؛ در واقع انگور اثری مانند یک ضدآفتاب خوراکی دارد.

به گزارش برنا؛ در این تحقیقات که با کمک ۱۹ داوطلب بالغ انجام گرفت، داوطلبان به مدت ۱۴ روز مقدار مشخصی از پودر انگور یخ زده را در رژیم غذایی خود مصرف کردند و در نتیجه این اقدام، حفاظت طبیعی پوست بدن آن‌ها در برابر پرتوهای خورشید بهبود یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این تحقیقات ترکیبات طبیعی پلی فنول که در انگور و برخی از میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، موجب کاهش آسیب‌های ناشی از تابش پرتوهای ماوراء‌بنفش در پوست می‌شود.

همچنین مصرف انگور موجب کاهش پروتئین‌هایی در بدن می‌شود که عامل التهاب هستند. این اولین بار است که محققان دریافتند خوردن انگور دارای آثار محافظتی در برابر پرتوهای مضر در پوست  است.

علاوه بر این نتایج اولیه این تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف انگور می‌تواند مانع بروز سرطان پوست شود. البته برای اطمینان از صحت این نتایج، انجام تحقیقات بیشتر، ضروری است.

به گفته محققان مصرف انگور اثری مانند یک ضدآفتاب خوراکی دارد. البته این امر به معنای جایگزینی کرم‌های ضدآفتاب با انگور نیست و انگور دارای اثر تکمیلی برای ضدآفتاب است.

بر اساس گزارش انجمن سرطان آمریکا، سرطان پوست شایع‌ترین سرطان در آمریکا و سایر نقاط جهان محسوب می‌شود و مرگبارترین نوع سرطان که ملانوم نام دارد، سالانه جان بیش از ۱۰ هزار نفر را در آمریکا می‌گیرد.

انواع دیگر سرطان پوست از جمله سرطان سلول سنگفرشی و سرطان سلول پایه‌ای نیز از سرطان‌های کشنده پوستی محسوب می‌شوند که تعداد قربانیان آنان کمتر از ملانوم است.

سرطان پوست ناشی از رشد غیرطبیعی سلول‌های پوست، بر اثر اشعه ماوراءبنفش خورشید است.

محققان کلینیک مایو در آمریکا معتقدند که با چند راهکار ساده می‌توان از این عارضه پیشگیری کرد.

توصیه‌هایی برای جلوگیری از سرطان پوست:

- جلوگیری از برخورد اشعه خورشید با پوست در روز های گرم و آفتابی؛

ساعت ۱۰ صبح تا چهار بعد از ظهر، اوج شدت اشعه خورشید، به ویژه در تابستان است. محققان توصیه می‌کنند که افراد در این ساعات از روز تا حد امکان در معرض نور خورشید قرار نداشته باشند.

- استفاده از کرم ضد آفتاب با حداقل اس پی اف ۲۵؛

منظور از اس پی اف، عامل محافظتی در مقابل نور آفتاب است. استفاده از کرم ضد آفتاب در تمام دوران سال و تجدید آن هر دو ساعت یک بار به کرات توصیه شده است.

- اجتناب از روش‌های مختلف برنزه شدن؛

برنزه شدن چه به صورت طبیعی و چه با استفاده از دستگاه‌های سولاریوم، مهمترین علت بروز سرطان پوست است.

- بررسی دوره‌ای پوست؛

این مرحله که توسط خود شخص صورت می‌گیرد، شامل بررسی خال‌ها  و لکه‌های روی پوست است. در صورت افتادن خال یا بزرگ شدن آن، در اولین فرصت به پزشک مراجعه کنید.

- استفاده از کلاه، دستکش و عینک

- استفاده از لباس‌های آستین بلند در زمستان

- استفاده از کرم ضدآفتاب برای نوزادان، کودکان و مردان نیز الزامی است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوست میوه خورشید سرطان پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۷۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری